Radovljica

Radovljica

Poslovni prostor

302,10 m²
  • radiatorsko ogrevanje
  • zemeljski plin
  • shramba v kleti
  • zemljiška knjiga
  • Popularno
3.200,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: oddaja
Šifra oglasa: PPP02112
Vrsta: poslovni prostor
Tip: trgovina
Leto izgradnje: 1971
Leto prenove: 2015
Nadstropje: pritličje
Velikost: 302,10 m²
E (105-150 kWh/m²a)

Opis

Radovljica,  center naselja,  v najem oddamo  poslovni prostor na   izredno frekventni lokaciji.

Poslovni prostor  se nahaja v prizidku nekdanjega  hotela  Grajski dvor. Pred leti je bil osnovna hotelska dejavnost v posameznih delih objekta spremenjena oziroma dopolnjena z različnimi poslovnimi, gostinskimi in turističnimi vsebinami. Zunanje kletne in pritlične prostore zasedajo poslovni lokali z različnimi ponudbami, od frizerskega salona, urarja, ključarja, do gostinskih lokalov in različnih trgovskih lokalov.

Poslovni prostor, ki se oddaja, se nahaja v pritličju stavbe ob glavni cesti, ki vodi skozi Radovljico,  prav nasproti  avtobusne postaje ter pošte,  poleg  ja  tudi stavba  upravne  enote,  občinska  stavba,  Gorenjska banka ter sodišče,  skratka gre za poslovni prostor z najboljšo lego  za  trgovsko ali storitveno dejavnost v Radovljici.

Poslovni prostor je preteklih letih deloval kot trgovski lokal,  ter  obsega:

a) pritličje,  kjer  je  odprt izredno svetel  trgovinski prostor  v izmeri  177,00 m2

b)  kletni del prostora, kjer  so skladiščni prostori, pisarne,   sanitarije, garderoba ter strojnica dvigala in dvigalo,   v skupni izmeri  125,10 m2

Skupna izmera površin prostora je 302,10 m2. 

Pritlični prostori so usmerjeni  proti  glavni cesti in  avtobusni  postaji  ter  v  celoti  izvedeni s   steklenimi površinami, ki  služijo kot  odlična  izložbena okna.   Prostori  so bili  leta  2015  kvalitetno  obnovljeni in so v zelo dobrem stanju. 

V  tehničnem delu prostora  je nameščeno tudi dvigalo, ki omogoča lažje skladiščenje in prenos blaga iz kletnih prostorov  v pritličje. 

Parkiranje za stranke je možno na javnih parkiriščih le nekaj korakov oddaljenih  od  prostora.  

Najemodajalec za sklenitev posla pogojuje da najemnik prevzame v plačilo del stroška posredovanja nepremičninske družbe, ki zajema; pripravo najemne pogodbe,  izvedbo primopredaje nepremičnine,  sestavo  primopredajnega zapisnika,  prepis naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva - skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe.   Najemnik pri oglaševani najemnini  tako plača skupni strošek v višini  3.200 EUR + DDV.

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o.,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave.

Podobne nepremičnine

oddaja
6,50 € / m² (~ 2.256,80 €)

Bled

Poslovni prostor

347,20 m²