Radovljica

Radovljica

Hiša

137,00 m²
  • talno ogrevanje
  • ogrevanje s toplotno črpalko
  • terasa
  • dve parkirni mesti
  • Znižano
  • Popularno
460.000,00 445.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH02340 (C)
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Leto izgradnje: 2023
Nadstropje: P+M
Velikost: 137,00 m²
Parcela: 783,00 m²

Opis

Lancovo pri Radovljici,   enodružinska  hiša (HIŠA C),  v   mali soseski  novozgrajenih nizkoenergijskih montažnih hiš Jelovica.

Lancovo je vas, ki se nahaja na južni strani Save,   oddaljeno le  15  min hoda od  Radovljice, naselja   s prijetnim starim mestnim jedrom in z odlično infrastrukturo (vrtec, osnovna šola, srednja šola, glasbena šola, olimpijski bazen, športni park, zdravstveni dom, avtobusna in železniška postaja, atletski stadion, trgovski center, kino dvorana,…).

Lancovo  skupaj  z Radovljici  ljubiteljem gibanja in narave nudi tudi številne možnosti za športno - rekreativne aktivnosti kot so golf, jahanje, smučanje, plavanje, kolesarjenje, veslanje na rekah in jezerih, rafting, jadranje, športno letalstvo, padalstvo, alpinizem, pohodništvo,…

Soseska nizkoenergijskih hiš Jelovica je sestavljena iz treh enodružinskih hiš z že urejeno zunanjo okolico. Vsaki od hiš pripadata 2 parkirni mesti na skupnem urejenem dvorišču - parkirna mesta bodo v kratkem  odmerjena  kot  samostojne  parcele ter tako izključna last vsakokratnega lastnika vsake od posameznih hiš.  

Zunanja podoba hiš je enotna, kar zagotavlja usklajen in urejen videz soseske. Hiše so zasnovane kot nizkoenergijske montažne hiše po najvišjih standardih sodobnega življenjskega sloga in z uporabo kakovostnih sodobnih materialov.

Skupne zunanje površine, ki si jih bodo delili stanovalci zaselka so urejene kot  skupni dovoz z obračališčem, ter    lastniškimi parkirnimi  mesti,   na  teh površinah pa je predviden tudi skupni prostor za ločeno zbiranje in odvoz odpadkov.

Zemljišče  na katerem stojijo  stavbe je bilo namensko, skladno s projektom, razdeljeno v tri  različne višinske nivoje, ki vsaki od hiš zagotavljajo zadostno mero zasebnosti. 

Hiše stojijo ob glavni cesti, ki vodi od Radovljice do Lipnice, do  Radovljice je   5 minut vožnje z avtom, do priključka na avtocesto pa  7  minut.  

Stavbe so  izdelane  do   4. podaljšane faze (delni ključ),  izdelana  je  fasada s toplotno  izolacijo,  prav tako tudi streha  s toplotno izolacijo,  v vsaki stavbi so  že vgrajene lesene notranje stopnice,  inštalirana je  toplotna črpalka ter sistem talnega ogrevanja, vgrajena so tudi kvalitetna lesena okna in balkonska  vrata.   Investitor pa je namensko   dokončanje projekta izgradnje hiše in  izbiro  zaključnih materialov  prepustil bodočim lastnikom,  da  lahko vsak  novi lastnik  uredi  bivalno okolje  po  svojih željah in zahtevah.     Po predračunu izvajalca (Jelovica),  bi  dokončanje stavbe    bodočega  lastnika   stalo   40.000,00  EUR. Dela  bi bila lahko zaključena   v  slabem mesecu dni, lahko pa za dokončanje objekta novi lastnik izbere svoje izvajalce.

Za hišo je že izdano uporabno dovoljenje.

HIŠA  C  obsega :

a)  v pritličju: vhodno vežo, WC, tehnični prostor ter  odprt izredno  svetel  in prijeten  bivalni prostor (kuhinja + jedilnica + dnevni prostor) – skupna izmera  63,60 m2

b) v  mansardi:  spalnico  z garderobno sobo,  dve  otroški sobi,  prostorno kopalnica (s predvideno tuš kabino in kadjo)  - skupaj v  izmeri 63,42 m2

c)  ter neizdelano podstrešje: kjer je shramba – v približni izmeri  10,00 m2

Skupna izmera bivalnih površin v hiši je 127,00 m2.  Zemljišče meri 783,00 m2, HIŠI C pripada 756,00 m2 funkcionalnega zemljišča + 27,00 m2 za parkirni mesti. 

Cena že vključuje DDV.

Kupec  pri realizaciji nakupa  oglaševane nepremičnine ne plača  stroškov posredovanja pri prometu z nepremičninami. 

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o.,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave. 

Virtualni sprehod

Podobne nepremičnine

prodaja
435.000,00 €

Bled

Hiša

200,00 m²
prodaja
348.000,00 €

Radovljica

Hiša

81,00 m²
prodaja
576.000,00 €

Radovljica

Hiša

330,00 m²
prodaja
85.000,00 €

Bohinj

Hiša

36,00 m²