Radovljica

Občina Radovljica

Stanovanje

550 m2
  • Parkirišče
Za investicijo
330.000

Podrobnosti

  • Šifra oglasa: PS01792
  • Vrsta posla: Prodam
  • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
  • Tip nepremičnine: 5 in več sobno
  • Površina: 550 m2
  • Leto izgradnje: 1970
Energetska izkaznica v izdelavi.

Opis

Radovljica, center mesta, prodamo celotno prvo nadstropje nekdanjega Hotela Grajski dvor.

Hotel Grajski dvor je osrednja poslovno turistična stavba v Radovljici, pred leti je bil osnovna hotelska dejavnost v posameznih delih objekta spremenjena oziroma dopolnjena z različnimi poslovnimi, gostinskimi in turističnimi vsebinami.

Zunanje kletne in pritlične prostore zasedajo poslovni lokali z različnimi ponudbami, od frizerskega salona, urarja, ključarja, do gostinskih lokalov in različnih trgovskih lokalov.

V delu hotela nad prostori, ki jih sedaj prodajamo posluje lepo urejen hostel, del stavbe pa še vedno ohranja osnovno hotelsko dejavnost.

Prostori v prvem nadstropju stavbe, ki jih prodajamo merijo okrog 550 m2 in obsegajo 20 nekdanjih hotelskih sob s kopalnicami, od tega dve večji sobi, od katerih bi vsaka lahko služila kot samostojna apartmajska enota ter povezovalni hodnik.

V predmetne prostore se vstopa iz glavnega notranjega hotelskega stopnišču, ki poteka izven samih prostorov, prostori so tako popolnoma samostojni, zaprti z vhodnimi vrati. Prostori so sedaj v zapuščenem in neurejenem stanju, zadnje desetletje namreč ne služijo več svoji osnovni dejavnosti, niso v uporabi in jih bo potrebno popolnoma preurediti. Leta 2010 so bila v celotni stavbi vgrajena nova okna.

Vendar pa prostori, takšni kot so, ponujajo zanimivo priložnost za investitorja, ki bi teh 550 m2 znal napolniti z ustrezno vsebino, oziroma dejavnostjo, ali pa bi jih predelal v apartmajske enote, morda tudi v manjše najemniške enote.

Prodajalec  pogojuje sklenitev prodajnega  posla z  delitvijo  plačila  za posredovanje na način,   da kupec   prevzame  del plačila za posredovanje   v višini  2% +DDV   od  dogovorjene prodajne cene nepremičnine.

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o,,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave