Bohinjska Bela

Občina Bled

Počitniški objekt

22 m2
  • Terasa
58.000

Podrobnosti

  • Šifra oglasa: PV01678B
  • Vrsta posla: Prodam
  • Vrsta nepremičnine: Počitniški objekt
  • Tip nepremičnine: Vikend
  • Površina: 22 m2
  • Površina parcele: 476 m2
  • Leto izgradnje: 1965
Energetska izkaznica v izdelavi.

Opis

Rčitno, planina  nad Bledom,  lesena počitniška hiška -   brunarica,  na idilični legi v  gozdnem robu,  s pogledom  na  travnike in pašnike  te  lepe planine.
Rčitno je slikovita planina nad Blejskim jezerom pod Pokljuko. V preteklosti je bila namenjena predvsem paši  in    košnji,   pot do nje pa tudi  za  spravilo lesa iz Pokljuških gozdov.
Danes na njej ni več pastirskih stanov,    ampak  več  lepo urejenih  počitniških hišk,   še  vedno  pa  se planina uporablja  za  pašo  goveda in drobnice. Planina Rčitno je poznana gorskim kolesarjem, pa tudi jezdecem in pohodnikom, kot vmesna postaja na poti z Bleda proti gori Galetovec in ciljem na Pokljuki.  
Brunarica  v  pritličju obsega  večnamenski  prostor   s kuhinjsko nišo,  jedilnico in  štirimi  ležišči,  v    izmeri  okrog  15  m2.   
Podstrešje ni izdelano,  možno je izdelati spalnico z  več ležišči, meri  pa  okrog   20  m2. 
Ob  stavbi  stoji samostojni objekt,  v katerem je lepo izdelana  kopalnica in  stranišče. 
Stavba  je  bila   zgrajena  leta  1965, na podlagi  gradbenega  dovoljenja, je legalno zgrajena  stavba  s  hišno številko.   Je skrbno   vzdrževana, v  dobrem stanju, opremljena in takoj vseljiva.
Skupaj s  sosednjim objektom  ima  stavba  tudi  skupno vodno  zajetje. 
Električna energija   se zagotavlja z solarnimi celicami, v kombinaciji  suhim akumulatorjem. 

Zemljišče  meri   476  m2 .

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o,,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave.

Prodajalec  pogojuje sklenitev prodajnega  posla z  delitvijo  plačila  za posredovanje na način,   da kupec   prevzame  del plačila za posredovanje   v višini  2% +DDV   od  dogovorjene prodajne cene nepremičnine.