Radovljica

Občina Radovljica

Stanovanje

112 m2
  • Balkon
Popularno
780

Podrobnosti

  • Šifra oglasa: OS01873
  • Vrsta posla: Oddam
  • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
  • Tip nepremičnine: 3,5-sobno
  • Površina: 112 m2
  • Leto izgradnje: 2009
Energetska izkaznica v izdelavi.

Opis

Radovljica,  Predtrg,   oddamo v najem  kvalitetno izdelano in opremljeno  novejše   triipolsobno  dvoetažno stanovanje.  

Gre za  stanovanje, ki se razlikuje  od  ostalih  stanovanj  tako arhitekturno, kot  tudi po načinu bivanja, ki ga  omogoča.   Nahaja  se  v   nizki  večstanovanjski stavbi zgrajeni leta  2008 ,  v kateri so le štiri  stanovanjske  enote. Stanovanje   obsega   bivalne prostore  v  nadstropju stavbe ter  spalne prostore  v mansardnem delu stavbe,  etaži  sta  povezani z lepo izdelanim notranjim lesenim stopniščem.  Stanovanjska  stavba  v kateri se nahaja stanovanje je bila  zgrajena  kvalitetno,   gre za klasično grajeno stavbo,  z vgrajenimi kvalitetnimi materiali in   modernejšo  tlorisno  razporeditvijo stanovanj.

 Stanovanje obsega:

v  osnovni  etaži – predsobo z večjo garderobno omaro,  kopalnico,  večji, odprt   bivalni prostor, ki združuje  kuhinjo,  jedilnico in dnevno sobo,   z izhodom  na  balkon;
v mansardo se povzpnemo po  lepo izdelanih lesenih stopnicah,  kjer  je  najprej  otroška soba z igralnico,   wc,   spalnica  ter  soba, ki je  bila prvotno uporabljana kot garderobna  soba, sedaj pa  je  v  rabi  kot  lepo urejana  (druga)  otroška  soba;   
k stanovanju pa  sodi še  večja shramba  v kletni etaži.           

Še površina stanovanja:  skupna izmera površin je  112,40  m2,    od tega   je  75,70  m2  uporabne površine,  19,60  m2  površine odpade na   prostore  pod poševnimi stenami v  mansardi,   balkon meri  9,30  m2  ter   kletna  shramba   7,80  m2. 

 Pred stavbo je  8 parkirnih mest,  dve  parkirni mesti pripadata izključno k predmetnemu stanovanju.  

Stanovanje  je odličnem stanju in  lepo opremljeno.   

Zelo dobra lokacija,  bližina  centra,  vrtca, osnovne  šole, avtobusne postaje., trgovin, pošte, bank…

Prevzem je možen z dnem 1.12.2019,  zahtevano je sprotno plačilo najemnine,  plačilo varščine ob podpisu najemne pogodbe v višini dveh  najemnin.

Najemodajalec  pogojuje  sklenitev najemne pogodbe z  delitvijo  plačila  za posredovanje na način, da najemnik prevzame del plačila,   oziroma plačilo v višini ene mesečne najemnine + DDV.

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o.,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave.